Me trur på å skaba målltidsglede. Dæ hannle åm stållthed, traddisjona å goe råvare. Sjå Håland dyrke me dette mæ å proddusera å sarvera dæ besta Jæren he å teby.

Måltidsglede siden 1951

Vi tror på å skape måltidsglede, og god mat skaper trivsel rundt matbordet.

Hos Håland dyrker vi måltidsgleden ved å produsere og servere det beste Jæren har å by på. Få steder er så gunstig for jordbruk som på Jæren. Dette gir unike vekstvilkår for dyra våre. Her får vi fram de beste råvarene.

Våre stolte fagfolk er lidenskapelig opptatt av kjøtt. Alt produseres fra eget pølsemakeri og kjøkken, og våre produkter er unike. Vi holder fast på familieoppskriftene og de tradisjoner som har fulgt oss i generasjoner, men møter også fremtiden med nytenking. Hos oss er veien til et velsmakende måltid alltid kort.

Familiebedrift

Slakterforretningen Håland & Sæland ble startet opp i 1951 av Paul Håland og Steinar Sæland. På slutten av 70-tallet skilte Håland og Sæland lag. Familien Håland valgte da å etablere Håland Kjøtt i sin egen hage, på nabotomten til den gamle slakterbutikken. Paul og Dagny jobbet hardt og lenge i bedriften, selv etter at deres sønn Terje tok over på 80-tallet.

I 2008 tok Idar over etter sin morbror Terje, som 3.generasjon Håland. Idar er genuint opptatt av å utvikle slakterbutikken videre, og flyttet virksomheten inn i framtidsrettede lokaler i 2015. Her fører han stolt videre tradisjonene etter sin morfar. Som første slakterbutikk i Norge, åpnet også Håland sitt eget spisested, Edeståvå.

Våre medarbeidere

I tillegg til gode råvarer er våre dyktige medarbeidere vår viktigste resurs. De er unike på hvert sitt fagfelt, men de er alle genuint opptatt av at du, som gjest hos oss, skal få oppleve ekte måltidsglede.

Idar Håland
Kjøtthandler

Telefon: 907 57 843
idar@haland.no

Margunn Ueland
DAGLIG LEDER

Telefon: 996 43 306
margunn@haland.no

Therese Opheim

Fagbrev: Butikkslakter

Malene Skoghei

Fagbrev: Butikkslakter

Reidun Tunheim
Ansvar for slakterbutikk

Fagbrev: Butikkslakter

Anja Rosland

Fagbrev: Butikkslaktermester

Petter Kirkhus
Ansvar for Edeståvå

Fagbrev: Kokk

Åse-Tone Høiland

Harriet Elve
Ansvar for pølsemakeri

Violeta Skrodeniene

Hanne Gausland

Lærlig: butikkslakterfaget

Aud Idsøe

Evy Tjøtta

Jelena Javor

Berglind Haraldsdottir

Johanna Håland

Elfin Lea
Kjøttkjører/Go'lagsfrokåst-vert