Catering

Vi tilbyr et bredt spekter av catering og selskapsmat – varm og kald, middag og dessert. Vi har også stor tapas- og grillmeny, og kan stille med grillkokk på forespørsel. Maten bør bestilles en uke før, og endres senest tre arbeidsdager før hentedag! Sjekk vårt utvalg her.

Smørbrød, koldtbord og andre godsaker

KOLDTBORD

Pr. kuvert 8-12 personer: 299,-
Velg 2 påleggssorter og 1 av følgende: kylling, karbonader eller reker

Pr. kuvert 13-20 personer: 299,-
Velg 3 påleggssorter og 1 av følgende: kylling, karbonader eller reker

Pr. kuvert 21-40 personer: 299,-
Velg 3 påleggssorter og 2 av følgende: kylling, larbonader eller reker

Pr. kuvert mer enn 40 personer: 299,-
Velg fritt av alle sorter, men minimum 2 påleggssorter

Inkludert i prisen er potetsalat, remulade og tilbehør til de ulike valgfrie sortene:

Karbonader: stekt løk og grønnsalat (eller kokte grønnsaker)
Kylling: grønnsalat (eller kokte grønnsaker)
Reker: eggesalat
Roastbiff: stekt løk
Svinesteik: surkål
Kokt skinke: eggerøre
Honningmarinert svineplomme: Håland spesial
Laks: Eggerøre

Følgende kan bestilles i tillegg:
Pris pr. sort pr. kuvert
En ekstra sort 10,-
Waldorfsalat 10,-
Pastasalat 10,-
Druesalat 10,-
Aspik 10,-
Brød og smør 20,-

SMØRBRØD (pr. stk)

Karbonader 40,-
Roastbiff 40,-
Svinesteik 40,-
Reker 40,-
Amerikansk skinke 40,-
Kokt skinke 40,-
Røkelaks 40,-

KALD MAT (Pr. Kuvert)

Karbonademeny
Karbonader, løk, potetsalat, brød og smør 99,-

KleppSkjevå
Kleppbrød (fra Jærbakeren) med kylling, bacon, aioli, egg, tomat 89,- (pr. skive)

Tapasbuffet
Mange fristende småretter (min. 15 pers) 399,-

Spekefat
Med eggerøre og potetsalat 249,-

Spekebord
Spekepålegg. Rømme, eggerøre, potetsalat, flatbrød, brød og smør (min. 8 pers) 319,-

Smørbrød, Koldtbord, Tapasbuffèt og desserter bør bestilles en uke før, og endres senest tre arbeidsdager før hentedag!

Middag og gryteretter

Middag pr. kuvert

Merk: priser er delt inn i kaldt / varmt

Komle
m/ lammekjøtt, pølse, kålrotstappe og bacon
149,- / 189,-

Svinesteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
199,- / 249,-

Røkt svinekam
m/ grønnsaker, poteter og saus
209,- / 259,-

Oksesteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
209,- / 259,-

Lammesteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
209,- / 259,-

Sursteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
219,- / 269,-

Kalvesteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
229,- / 279,-

Reinsdyrsteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
259,- / 309,-

Elgsteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
259,- / 309,-

Hjortesteik
m/ grønnsaker, poteter og saus
259,- / 309,-

Risgrøt
m/ kanel, sukker og smør
– / 119,-

Julemiddag
m/ pinnekjøtt, ribbe, medisterpølse, medisterkake, kålrotstappe, surkål eller rødkål, gulrot, rosenkål, poteter, saus og fett
289,- / 369,-

Pinnekjøtt
m/ poteter, kålrotstappe og fett
269,- / 319,-

Stekt ribbe
m/ medisterkake, medisterpølse, rødkål, grønnsaker, poteter og saus
249,- / 299,-

Gryteretter pr. kuvert

Merk: prisr er delt inn i kaldt / varmt

Lasagne 119,- / 139,-
Pølselapskaus 99,- / 119,- (leveres med flatbrød ved varm levering)
Biff stroganoff 119,- / 139,-
Gyros med fløte 119,- / 149,-

TILBEHØR (Pr. Kuvert)

Fløtegratinerte poteter 49,-
Festpoteter 39,-
Potetstappe 45,-
Waldorfsalat 39,-
Grønnsalat 35,-
Ris 35,-
Brød og smør 25,-

Varmetillegg etter kl. 16.00 hverdager, samt lørdag og søndag
Varmetillegg under 40 pers 1.980,-
Varmetillegg fra 40-100 pers 2.970,-

Tapasbuffet

Vi anbefaler å bestille tapas i god tid, og senest en uke før. Å spise tapas sammen er en sosial og frydefull opplevelse. Av alle Spanias kulinariske bidrag til verden er nok tapas den mest berømte og populære. Vår tapas er basert på ingredienser av beste kvalitet, med hovedvekt på smak og tiltalende utseende.

Tapasbuffet

Pai m/ bacon, løk og tomat
Grillet kyllingklubber
Krydderpølser
Kreolske kjøttboller
Delikatesse poteter

(Overnevnte tapasretter spise med fordel varmt, og leveres klar til oppvarming)

Spekemat med ost og melon
Brokkolisalat med bacon og solsikkekjerner
Pastasalat med pesto og kylling
Spekelefser
Marinerte reker
Tomatsalat
Oliven
BBQ-saus
Pesto
Foccacia
Kryddersmør

Pris pr kuvert: Kr. 399,-
Minimum 15 personer.

Oppvarmingsinstruks

Stekes i ovnen ved 175ºC i ca 20 min.

Følgende kan varmes samtidig:
Pai m/ bacon, løk og tomat
Kyllingklubber
Kreolske kjøttboller
Delikatessepoteter

Ta alt ut av ovnen utenom potetene. Sett så ovnen opp til 200ºC, la potetene for å få en sprø utside, ca. 5-10 min. Krydder pølsene kan stekes i stekepanne.

NB! Prøv dere frem, temperatur og tider kan være forskjellig fra ovn til ovn.

I vanlig stekeovn går ikke alt inni på en gang. Begynn da med pai og kyllingklubber, og ta kreolske kjøttboller, pølser og poteter til slutt.

Grillmeny

DEN ENKLE

Assorterte pølsesorter
Hamburger m/brød
Krydret/marinerte koteletter
Grillpotetsalat
Grønnsalat m/dressing
Ketchup og sennep

Pris pr kuvert: Kr 249,-

AMERIKANSK BBQ

Hamburger m/brød
Spareribs
Grillspyd
Krydderpølse
Grillpotetsalat
Coleslow
Maiskolbe
BBQ-saus

Pris pr kuvert: Kr 349,-

DEN EKSKLUSIVE

Grillspyd
Hvitløks marinert entrecote
Urtemarinert kyllingbryst
Lammekoteletter m/rosmarin og hvitløk
Marinerte festpoteter
Frisk salat m/urtedressing
Grillpotetsalat
Pastasalat

Pris pr kuvert: Kr 379,-

HELGRILLET GRIS eller LAM

Steamet og ferdig bundet opp på spyd, klar til grilling
Pris pr lam: kr 3900,-
Pris pr gris: kr 4750,-
(kjøtt til ca 25 personer)

Vi anbefaler Ølmarinade til helgrilling av lam og gris

Pris pr kg: kr 239,-

HELGRILLET Pris pr kg

Entrecote 439,-
Lammelår 239,-
Svinenakke 209,-

Gratis utlån av grill ved kjøp av grillmat

TILBEHØR Pris pr kuvert

Bakt potet 49,-
Grillpotetsalat 19,-
Festpoteter 30,-
Sauterte grønnsaker 29,-
Gresk salat m/tzatziki 49,-
Frisk salat m/urtedressing 35,-
Pastasalat 35,-
Coleslow 35,-
BBQ-saus 10,-

Desserter

(Pr. Kuvert)

Dronning Maud-fromasj 69,-
Sitronfromasj 69,-
Karamellpudding 69,-
Sjokolademousse 69,-
Riskrem m/rød saus 69,-
Sjokoladekake 20 biter 599,-
Marsipankake 20 biter 749,-
Fløtekake 20 biter 749,-