Våre bestselgere

Vi har et meget bredt sortiment, bestående av flere hundre ulike produkter. 20% av våre varer består av 80% av omsetningen, men samtidig er det de øvrige 80% av produktene som gir den bredden og mangfoldet som gjør oss til en ekte slakterbutikk!

JULEMATEN

Tradisjoner i forbindelse med julehøytiden er viktige for oss nordmenn. Julemat-tradisjonen står nesten urokkelig. Vi spiser i dag omtrent samme julemat som vi gjorde for 150-200 år siden. På Jæren står pinnekjøttet fortsatt like sterkt og de fleste skal ha det urøykt i henhold til tradisjon.

Håland anbefaler

Vi produserer så og si alle produktene selv, fra eget kjøkken og pølsemakeri. La oss stolt få anbefale noen produkter, som våre gjester mener det er verdt å smake på!

Konfirmant i huset?

Vi har stort utvalg i god mat til konfirmasjonen. Selv om enkelte velger full komlemiddag eller grillmat, så er fortsatt koldtbord og sursteik-middag den mest tradisjonelle festmaten til konfirmasjons-feiringen! Se noe av utvalget under Catering, eller ring oss for en hyggelig samtale!

51 78 69 50

Kvalitet og kunnskap

Vi er stolte av butikken vår og det høye kvalitets og servicenivået som holdes. Vi jobber kontinuerlig med å videreforedle disse verdiene, og dermed styrke vår evne til å pleie deg som kunde.

Våre dyktige fagfolk velger selv ut de beste råvarene. Vi produserer alle kvalitetsvarene som selges, fra eget pølsemakeri og kjøkken.