Våre bestselgere

Vi har et meget bredt sortiment, bestående av flere hundre ulike produkter. 20% av våre varer består av 80% av omsetningen, men samtidig er det de øvrige 80% av produktene som gir den bredden og mangfoldet som gjør oss til en ekte slakterbutikk!

Julevarer

Det er ingen tvil om pinnekjøttet dominerer julebordet på Jæren. Det er lange tradisjoner for pinnekjøtt som vi kan dokumentere flere hundre år tilbake i tid. Ribba er en «nykommer» på Jæren, sett i dette perspektivet. Ellers hører fenalår, sild, salater og godt pålegg til julebordet.

Håland anbefaler

Vi produserer så og si alle produktene selv, fra eget kjøkken og pølsemakeri. La oss stolt få anbefale noen produkter, som våre gjester mener det er verdt å smake på!

Sesongmat

Sesong for grill, fårikål og pinnekjøtt har vi alle hørt om, men hva med andre spesialiteter? Hos Håland er det stadig skiftende sesonger. Hør med oss om tilbud og muligheter!

51 78 69 50

Kvalitet og kunnskap

Vi er stolte av butikken vår og det høye kvalitets og servicenivået som holdes. Vi jobber kontinuerlig med å videreforedle disse verdiene, og dermed styrke vår evne til å pleie deg som kunde.

Våre dyktige fagfolk velger selv ut de beste råvarene. Vi produserer alle kvalitetsvarene som selges, fra eget pølsemakeri og kjøkken.