Våre bestselgere

Vi har et meget bredt sortiment, bestående av flere hundre ulike produkter. 20% av våre varer består av 80% av omsetningen, men samtidig er det de øvrige 80% av produktene som gir den bredden og mangfoldet som gjør oss til en ekte slakterbutikk!

VEDFYRT GRILLING har aldri vært enklere

Traegers smarte design og brukervennlighet lar deg fokusere på det som er viktig: Matlagning, familie og venner. På Traeger setter temperaturen like enkelt som på stekovnen hjemme. Grillen tar selv til seg pelletsen som den trenger for holde riktig temperatur. Så enten du skal lage den perfekte svinenakke, eller vil se tippekampen mens maten grilles: «TRAEGER GOT YOUR BACK»

Håland anbefaler

Vi produserer så og si alle produktene selv, fra eget kjøkken og pølsemakeri. La oss stolt få anbefale noen produkter, som våre gjester mener det er verdt å smake på!

Konfirmant i huset?

Vi har stort utvalg i god mat til konfirmasjonen. Selv om enkelte velger full komlemiddag eller grillmat, så er fortsatt koldtbord og sursteik-middag den mest tradisjonelle festmaten til konfirmasjons-feiringen! Se noe av utvalget under Catering, eller ring oss for en hyggelig samtale!

51 78 69 50

Kvalitet og kunnskap

Vi er stolte av butikken vår og det høye kvalitets og servicenivået som holdes. Vi jobber kontinuerlig med å videreforedle disse verdiene, og dermed styrke vår evne til å pleie deg som kunde.

Våre dyktige fagfolk velger selv ut de beste råvarene. Vi produserer alle kvalitetsvarene som selges, fra eget pølsemakeri og kjøkken.