Laster Hendelser

« Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

BLI MED KJØTTHANDLER HÅLAND PÅ TUR TIL VAKRE OG SMAKFULLE TOSCANA!

Vi arrangerte en flott tur høsten 2018 og nå gjør vi det igjen!

I samarbeid med reiseselskapet Italian Moments gjentar Kjøtthandler Håland sin opplevelsestur tur til Toscana og Italia. Kjøtthandler Idar er selv en elsker av Italia, har hatt flere besøk i Toscana sammen med Aldo fra Italian Moments. Vi tar deg med til Firenze, til Panzano i Chianti og du får oppleve ting som du aldri glemmer. Sammen har vi to lagt opp til et program fullt av deilige smakfulle måltider, smaking av vin og akkurat passe påfyll av det kulturelle. Vi kan jo ikke ta turen til Firenze uten å få innsikt i de fantastiske verkene som Michelangelo, Leonardo da Vinci og andre storheter har laget. Men, først og fremst skal vi nyte Toscana fra sin beste side med alt som hører til. Herlig klima med varme høstdager,  lukten av grillet kjøtt og god drikke i glasset skaper den rette stemningen.

Kanskje noe av det mest spennende vi skal gjøre er et besøk hos den verdensberømte slakteren Dario Cecchini. Dario er blitt en kjær venn av Idar og Aldo og vi får høre han fortelle sin historie med en pasjon og varme som vil inspirere deg. Dario og hans team viser oss hvordan de trakterer sitt håndverk og deres filosofi om å bruke alle deler på dyret. Du får også med deg et par oppskrifter hjem. Men, enda viktigere, vi skal ha et herremåltid av en lunsj i Darios restaurant “Officina di Bistecca”. Her blir det selvsagt grillet kjøtt for alle pengene, men også godt drikke og spennende varianter av andre kjøttprodukter. En uforglemmelig dag i Panzano sammen med Dario.

Turen går fra onsdag 18 september til søndag 22 september 2019. Utreise er fra Sola Flyplass med SAS via København til Italia.

Her er et utdrag av andre ting vi har på programmet:

  • Vi besøker en nydelig vingård som produserer en av de beste Chianti vinene. Her blir det guidet tur, smaking av vin og så drar vi til gårdens flotte villa der vi blir servert og nyter en lang og god lunsj med typiske retter fra Toscana og gårdens nydelige vin. Vingårdens eiere er gode venner av oss og ser frem til å motta dere.
  • En av dagene skal vi lære å lage fersk pasta, gode sauser og den klassiske desserten Tiramisu. Alt tilberedt med de beste råvarene du kan tenke deg. Kjenner du luktene allerede? Et hyggelig matkurs som fokuserer like mye på samvær som selve kurset.
  • I Firenze blir vi tatt med på en guidet tur inn i renessansens verden og får innsikt i hva Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giotti og andre mestere tilførte denne vakre byen. Vi vandrer gatelangs med guiden vår og ser på arkitektur, statuer og besøker gallerier.

Dere bor på flott fire stjerners hotell sentralt i Firenze, blir hentet på flyplassen og har transport til alle aktiviteter. I prisen er alt inkludert: Hotell, fly, transport, alle måltider og alle aktiviteter. Det er begrenset med plasser og første mann til mølla, så påmelding må skje innen 11. januar 2019. Påmelding er bindende og det må betales et depositum på Kr. 7000,- så snart påmelding er mottatt.

Prisen per person med absolutt alt inkludert er Kr. 16 900,-. Påmelding skjer til info@italian-moments.it. NB! TUREN ER FULLTEGNET FOR 2019 – meld gjerne interesse for 2020.

Hvis du er interessert så ta kontakt med Idar i butikken eller send en mail til Aldo for mer informasjon om detaljene i programmet.

Idar og Aldo ønsker velkommen til Italia og Toscana!

 

Detaljer

Start:
onsdag 18.09.19
Slutt:
søndag 22.09.19
Pris:
Kr. 16900

Kategori:
Sted:
Firenze
Italia